Skip to main content

Έχει διοίκηση ο Πανιώνιος

Ο Ιστορικός μετά από πολύ αγώνα στο Πρωτοδικείο έχει από χθες νέα διοίκηση

Βρέθηκε το σχήμα Πρωτοδικείου στον Πανιώνιο και αναλαμβάνει την Δευτέρα, ενώ σύντομα αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Μάχο. Έτοιμος ο Ανδρέας Σάμαρης.

Στον Πανιώνιο έχουν βρεθεί τα ονόματα που θα αποτελέσουν την διοίκηση πρωτοδικείου και θα πάρουν στις πλάτες τους το μέλλον της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα από την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ιστορικού αναμένουν την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον μάνατζερ του Γιούργκεν Μάχο για να λυθεί η συνεργασία του με τον Νεοσμυρνιώτικο σύλλογο.

Στα αγωνιστικά, ο Ανδρέας Σάμαρης θα δώσει κανονικά το «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο νεαρός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες και έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης.

Όσο για τον Σκέμπρι, που επίσης δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην προπόνηση, θεωρείται αμφίβολος απέναντι στους Βοιωτούς. Τέλος, ο Όμο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και φυσικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.