Skip to main content

Εξελίξεις για «Νέα Τούμπα», παραιτείται η διοίκηση του Καυτανζογλείου

Οι συζητήσεις για τη μετακόμιση του Δικεφάλου του Βορρά στο Καυτανζόγλειο λόγω του φιλόδοξου πρότζεκτ θα ξεκινήσουν από νέα βάση

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η τωρινή διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου, γεγονός που φέρνει εξελίξεις και στο ζήτημα της «Νέας Τούμπας» για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκπονήσει το πλάνο για τη «Νέα Τούμπα» το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου δεδομένου πως -βάσει σχεδίου- θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το SDNA.gr, φάνηκε να υπάρχει «αγκάθι» στο ζήτημα μετακόμισης του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο εν όψει «Νέας Τούμπας», ενώ η υπόθεση καθυστέρησε χρονικά λόγω και των εκλογών που προηγήθηκαν.

Πλέον, αναφέρεται στο δημοσίευμα, η τωρινή διοίκηση θα υποβάλει την παραίτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Απόστολος Μητιντζής.

Ως εκ τούτου, ο κ. Αυγενάκης καλείται το επόμενο διάστημα να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως οι συζητήσεις για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο θα ξεκινήσουν από νέα βάση προκειμένου να ξεπεραστεί και το πρόβλημα γραφειοκρατίας που παρατηρήθηκε και αφορούσε το μίσθωμα χρήσης σε συνάρτηση με τα απαιτούμενα χρήματα που θα κατέβαλε ο Δικέφαλος για να προχωρήσουν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες.