Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση της πρότασης του προέδρου.

Τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη που έγινε στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε επίσης την αναβολή του Συνεδρίου - για άγνωστο χρονικό διάστημα - την οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επικαλείται το protothema.gr, θα πάρει τελικά το ανώτατο όργανο του κόμματος που θα συγκλιθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου, αύριο θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του κόμματος και μεθαύριο το πολιτικό συμβούλιο, ενώ την εισήγηση Τσίπρα αναμένεται να εγκρίνει το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιος θα αναλάβει την θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος που κατείχε εως τώρα ο Αλέξης Χαρίτσης ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης προαλείφεται για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου.

Το... ανακάτεμα της τράπουλας στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφορά και τους τομεάρχες του κόμματος καθώς όπως έγινε γνωστό  από την Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και πριν την επίσκεψή του στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο στις 12 στα γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ