Skip to main content

Εξαίρεση από το άρθρο περί προστασίας υπουργών ζητά ο Καμμένος

Εξαίρεση από το άρθρο περί προστασίας Υπουργών ζήτησε ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση των βλημάτων από τη Σαουδική Αραβία

Επιστροφή της υπόθεσης για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία στην δικαιοσύνη και εξαίρεση του από το άρθρο 86 περί προστασίας Υπουργών ζητά, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά να επιστρέψει η υπόθεση για την πώληση των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία στην δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η επιστολή του Πάνου Καμμένου αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως έχω ήδη δηλώσει και προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη, μετά τη διαβίβαση προς Υμάς, της Δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, και παρ’ ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι, απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση».