Skip to main content

Εξετάζει ( ; ) το μπαμ με Φερέιρα για αντί – Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ (video)

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον αρχισκόρερ του και η περίπτωση του 27χρονου στράικερ της Μπενφίκα μόνο αδιάφορη δεν περνά στη Μικράς Ασίας.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για αντί Πρίγιοβιτς φέρεται να βρίσκεται ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σέρβος επιθετικός αποχωρεί από τον «Δικέφαλο» για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Άλ Ιτιχάντ με τον 27χρονο Αργεντινό –με ιταλικό διαβατήριο- φορ των Λουζιτανών να αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για την αντικατάστασή του.

Συγκεκριμένα, οι «Αετοί» επιθυμούν να αποκτήσουν τον άσο της Μπράγκα και πρώτο σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Ντιέγκο Σόουζα και γι’ αυτό είναι ανοιχτοί σε προτάσεις τον Φερέιρα που έχει συμβόλαιο έως το 2022 και ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 2.2 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως ο «Τσούκι» έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της δευτεραθλήτριας Πορτογαλίας από τις 18 Οκτωβρίου ενώ φέτος έχει συνολικά 7 εμφανίσεις (4 για το πρωτάθλημα και 3 για τα προκριματικά του Champions League) και 1 τέρμα. Μάλιστα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ισόπαλου αγώνα εναντίον των «ασπρόμαυρων» στο «da Luz» για τα play-off του Champions League ενώ βρέθηκε στον πάγκο κατά τη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Φερέιρα είχε μπει στον πάγο από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα που απέλυσε τον προπονητή Ρουί Βιτόρια καθώς έχει μείνει στο -7 από την πρωτοπόρο Πόρτο και πλέον αναζητά τη διάδοχη κατάσταση με φαβορί τον Λουίς Κάστρο της Γκιμαράες όμως τα δεδομένα για τον Αργεντινό δεν φαίνεται πως αλλάζουν παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι του 18’ αποκτήθηκε με δάφνες ως ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έχοντας δυνατά νούμερα τις δύο σεζόν που έπαιξε στην Ουκρανία (59 γκολ σε συνολικά 115 συμμετοχές).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του ταλαντούχου επιθετικού έχει φτάσει στη Μικράς Ασίας έχοντας μεγάλη πέραση και στο πλαίσιο των συζητήσεων θα έμπαινε το σενάριο δανεισμού του Φερέιρα με ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ και την πληρωμή του μισού συμβολαίου δηλαδή περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως ο αθλητής φέρεται να είχε αυτοπροταθεί και στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς με τον οποίο έχει τον ίδιο μάνατζερ αλλά τελικώς οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο.

Ενδεχομένως ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να έχει ως ατού το γεγονός πως ο Φερέιρα συνεργάστηκε επιτυχημένα στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρα του Ραζβάν και νυν προπονητή της ομάδος κάτι που θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση για τον δανεισμό του όμως την περίπτωσή του εξετάζουν ακόμη οι Γαλατάσαραϊ και Νις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatik», η «Τσιμ Μπομ» εξετάζει την περίπτωση του παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής δίνοντας του 1.5 εκατ. ευρώ για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι ενώ στο στόχαστρό της βρίσκεται ακόμη και ο Ντεμπά Μπα.

Αντίστοιχα, η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» θέλει τη γαλλική ομάδανα γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Φερέιρα για την αντικατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την «Allianz Riviera» έπειτα από 2.5 χρόνια παρουσίας με προορισμό τη Μαρσέιγ.