Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ (VIDEO)

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούν τις διαδικασίες για την επιθετική τους ενίσχυση και τσεκάρουν τον 23χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπορντό.

Την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι που ανήκει στη Μπορντό και έπαιξε δανεικό στην Οσέρ εξετάζει για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσής του, ο Άρης.

Σύμφωνα με τον «Arena», οι «κιτρινόμαυροι» κινούν τις διαδικασίες για την επιθετική τους ενίσχυση και τσεκάρουν τον 23χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο μεσοεπιθετικό των «γιρονδίνων».

Ο Μαντσίνι εντάχθηκε στη Μπορντό από τους Νιούελς Ολντ Μπόις το 2016. Την πρώτη σεζόν έπαιξε κυρίως στη 2η ομαδα και το επόμενο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τουρ με την οποία είχε 29 συμμετοχές με έξι γκολ.

Πέρσι δόθηκε στην Οσέρ κάνοντας 38 παιχνίδια με έξι γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται και για αυτό οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ήδη την πρότασή τους, το έδαφος δείχνει πρόσφορο και εφόσον δοθεί το τελικό ΟΚ από τον Θόδωρο Καρυπίδη η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Ο Μαντσίνι αγωνίζεται κατά βάση στη δεξιά πλευρά, είναι φύσει δεξιός μεσοεπιθετικός ενώ μπορεί να παίξει και σαν εσωτερικός μέσος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ