Skip to main content

Έξι αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Σε έξι αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Συγκεκριμένα:

  • Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου συνέλαβαν 40χρονη αλλοδαπή, η οποία μεσημβρινές ώρες της 16-08-2022 εντός καταστήματος πώλησης ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε από γυναίκα το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες της 16-08-2022 σε περιοχή της Πυλαίας, δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 39 και 21 ετών, οι οποίοι κατείχαν (2) μικροδέματα κοκαΐνης, (1) μικρόδεμα κατεργασμένης κάνναβης και (2) μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης.

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, απογευματινές ώρες χθες (16-08-2022) στην περιοχή του Ευόσμου, 43χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικρόδεμα κοκαΐνης.

  • Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της 16-08-2022 στο κέντρο της πόλης, 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (243) πακέτα τσιγάρα και (8) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (105) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

  • Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17-08-2022) στην περιοχή της Νεάπολης, 19χρονο αλλοδαπό, καθώς κατελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο στο οποίο είχε τοποθετήσει εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης. Ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ανωτέρω οχήματος.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.