Skip to main content

Έξι άτομα ξάφριζαν θαμώνες μαγαζιών και περαστικούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο 24ωρο - Δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων που ξάφριζαν θαμώνες και περαστικούς

Σε συνολικά 11 αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, οι οποίοι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προέβησαν σε 4 κλοπές από θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς στο κέντρο της πόλης. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά και κάρτες τραπεζών με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.