Skip to main content

Έξι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αρκετές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα στη Θεσσαλονίκη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε διάφορα σημεία της πόλης.

Επιστροφή στην κανονικότητα και όσον αφορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη αφού για πρώτη φορά μετά από καιρό θα πραγματοποιηθούν έξι συνολικά.

Συγκεκριμένα, στις 09.30, τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης θα πραγματοποιήσουν δύο συγκεντρώσεις μία ανατολικά στο ύψους του Mediterranean Cosmos και, μία δυτικά, έξω από το One Salonica.

Θα ακολουθήσει πορεία με πούλμαν στο κέντρο της πόλης και κατάληξη στο ΥΜΑΘ, όπου οι διαμαρτυρόμενοι θα επιδώσουν ψήφισμα.

Στη 1 μετά το μεσημέρι, στο Άγαλμα Βενιζέλου επί της Εγνατίας, ΕΛΜΕ και σύλλογοι εκπαιδευτικών καλούν σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα προβλήματα της Παιδείας.

Στις 4 μμ στην Πλατεία Λευκού Πύργου, πρωτοβουλία φεμινιστικών ομάδων οργανώνει συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 19χρονη με την ευκαιρία της εκδίκασης υπόθεσης βιασμού της στη Ρόδο.

Στις 7 μμ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή των Δικαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Στις 7 μμ στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους αντιεξουσιαστές προγραμματίζουν μικροφωνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Στις 10 μμ έξω από το Διοικητήριο (ΥΜΑΘ) επί της Αγ. Δημητρίου εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και διαμαρτυρία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.