Skip to main content

Έξι συλλήψεις σε μία ημέρα για ναρκωτικά σε Ροτόντα και ΑΠΘ

Κατα τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων στην περιοχή της Ροτόντας και του ΑΠΘ.

Στη σύλληψη έξι ατόμων για ναρκωτικά στην περιοχή της Ροτόντας και στο ΑΠΘ, προχώρησαν αστυνομικοί, το τελευταίο 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα:

• Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό και δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους 38,7 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο προμηθεύτηκαν από κοινού με τον τρίτο από τον 38χρονο.

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (22,8) γραμμαρίων και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει. Επιπλέον, στην κατοχή του  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

• Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» 26χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους 43,7 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος  μικροδέμα κάνναβης βάρους 7,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.