Skip to main content

Έξι styling tips που θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό look να ξεχωρίσει

Δείτε tricks που είναι εύκολα, μπορούμε όλες μας να τα δοκιμάσουμε, ενώ είναι ικανά να κάνουν ακόμα και το πιο απλό μας σύνολο να ξεχωρίσει.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που μία από τις αγαπημένες ασχολίες τους είναι να κάνουν συνεχώς scroll down στο Instagram feed τους και να παρατηρούν κάθε look από τις αγαπημένες τους fashionistas, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Κάθε φορά αναρωτιόμαστε πως τα αγαπημένα μας fashion girls είναι πάντα τόσο καλοντυμένα, κομψά και –φαινομενικά- αψεγάδιαστα.

Ακόμα και αν πιστεύουμε πως οι γυναίκες με στιλ περνούν άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη τους, ώστε να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτό δεν ισχύει πάντα. Οι γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για το στιλ τους, απλώς έχουν ανακαλύψει τι τους ταιριάζει και τι όχι. Το ακόμα πιο βασικό στοιχείο που τις κάνει να ξεχωρίσουν είναι πως ακολουθούν κάποια συγκεκριμένα styling tricks.

Αυτά τα tricks λοιπόν είναι εύκολα, μπορούμε όλες μας να τα δοκιμάσουμε, ενώ είναι ικανά να κάνουν ακόμα και το πιο απλό μας σύνολο να ξεχωρίσει.

Προσθέστε στη συλλογή σας statement τσάντες

Instagram @ninawro


Τοποθετείστε το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου σας μέσα στο παντελόνι

Instagram @fashiioncarpet


Τονίστε τη μέση σας με μία belt bag

Instagram @livia_auer


Μη διστάσετε να φορέσετε καπέλα

Instagram @margoandme2


Προσθέστε στη συλλογή σας εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου


Instagram @paolaalberdi


Φορέστε τα μαλλιά σας ένα φουλάρι

Instagram @sincerelyjules

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @margoandme2

Πηγή: instyle.gr