Skip to main content

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 44χρονου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 24 και 32 ετών. Ο 20χρονος συνελήφθη χθες ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 44χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 18ης Μαΐου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 24 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα στις 18 Μαΐου έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι τρεις άντρες ενεργώντας από κοινού κατέφεραν χτυπήματα στο κεφάλι και πλήγμα με μαχαίρι στην οπίσθια αριστερή μηριαία χώρα του θύματος. Ο 44χρονος διακομίσθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, όπου έπειτα από κάποιες ώρες κατέληξε.

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 2ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 20χρονος πρωινές χθες, ενώ οι έτεροι δύο δράστες αναζητούνται.