Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 15 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα περιστατικά κλοπών και ληστειών έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2020.

Στην εξιχνίαση 13 περιπτώσεων κλοπών και 2 ληστειών στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Νεάπολης – Συκεών, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2019 διέρρηξε δύο οικίες στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2019 μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από 55χρονη, μία αλυσίδα λαιμού.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 33 και 37 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019 διέρρηξαν τρία διαμερίσματα με χρήση αντικλειδιού και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ