Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν περιπτώσεις ληστείας και κλοπών και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος οκτώ ατόμων.

Στην εξιχνίαση περίπτωσης ληστείας και πέντε περιπτώσεων κλοπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος οκτώ ατόμων για περιπτώσεις ληστείας και κλοπών.

Συγκεκριμενα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

• 42χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάιο του 2019 επιβαίνοντας σε δίκυκλο, προσέγγισε 30χρονη και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε 25 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα,
• 25χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο ποδηλάτου, ένα κινητό τηλέφωνο,
• 19χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 αφαίρεσε από την κατοχή 33χρονου, κινητό τηλέφωνο,
• δύο αλλοδαπών ηλικίας 27 και 28 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Φεβρουάριο του 2020, αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• 58χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε από τσάντα ηλικιωμένης, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και κάρτες τράπεζας με τις οποίες προέβη σε ανέπαφες συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα ύψους 176,85 ευρώ.
 Αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020, διέρρηξε είσοδο καταστήματος και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον προηγούμενο μήνα, αφαίρεσε από την περιοχή της Ανάληψης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ