Skip to main content

Συνελήφθη 32χρονος που μαχαίρωσε 72χρονο στην Λεπτοκαρυά

Ο 32χρονος μπήκε στο αγρόκτημα του 72χρονου και όταν έγινε αντιληπτός τον τραυμάτισε σοβαρά με πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή.

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδικές έρευνες και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 72χρονου, που έγινε τον Απρίλιο του 2015 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίς το πρωί της 28ης Απριλίου του 2015, ο 32χρονος εισήλθε σε αγρόκτημα του 72χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτός και στη συνέχεια με μαχαίρι που έφερε τον τραυμάτισε σοβαρά με πολλαπλά χτυπήματα και διέφυγε με όχημα που τον περίμενε ο συνεργός του.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ο 32χρονος χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Κατερίνης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς και για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.