Skip to main content

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με λεία 200.000 ευρώ (φωτο)

Οι δράστες αφαίρεσαν τρία χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της ασφάλειας Κατερίνης την υπόθεση διάρρηξης ξενοδοχείου λίγο έξω από την πόλη στις 30 Μαιου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων ανδρών, όλοι Έλληνες υπήκοοι, για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το βράδυ της 30ης Μαΐου οι τέσσερις άνδρες διέρρηξαν διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης του και αφαίρεσαν τρία χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι για την διάπραξη της κλοπής χρησιμοποίησαν δύο οχήματα, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 2 σπίτια που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο  καταγραφικά κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και δύο κινητά τηλέφωνα.



Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.