Skip to main content

Εξηγήσεις Πολάκη σε Γεροβασίλη και Τζανακόπουλο για το γεύμα εν μέσω lockdown

Σύμφωνα με κομματικές πηγές ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε διορθωτική δήλωση και παραδοχή του λάθους του μετά τη φωτιά που άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τη γνωστή ανάρτηση στο Facebook που συντρώγει με φίλους εν μέσω καραντίνας, προχώρησε ο Παύλος Πολάκης ύστερα από τη συνάντηση που είχε με την Ολγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές ο πρώην υπουργός Υγείας τόνισε ότι «σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, και ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορωνοϊού».

Ολγα Γεροβασίλη και Δημήτρης Τζανακόπουλος προχώρησαν μάλιστα στις αναγκαίες συστάσεις στέλνοντας μηνύματα για υπευθυνότητα στο εσωτερικό του κόμματος: «Με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας».

Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το διαδικτυακό, όπως το χαρακτηρίζουν φάουλ του κ. Πολάκη, γιατί όπως τονίζουν πηγές του κόμματος, «δεν γίνεται όταν η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίχνουν νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: ert.gr