Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ:ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 8.797 ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Έχουν δεσμευτεί 118 εκατ. ευρώ και μέσα στην πλατφόρμα βρίσκονται 17.863 χρήστες. Σκέψεις για αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος από το ΥΠΕΝ.

Προς αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» προσανατολίζεται το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος λόγω της ταχείας απορρόφησης των προβλεπόμενων πόρων, όπως αναφέρει σε αποψινή ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΝ κατά την πορεία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για τις περιφέρειες Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας και Κεντρικής  Ελλάδας στις 21.30 έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες υποβολής για 8.797 αιτήσεις, έχουν δεσμευτεί 118 εκατ. ευρώ και μέσα στην πλατφόρμα βρίσκονται 17.863 χρήστες.   

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, λόγω της μεγάλης συμμετοχής η πλατφόρμα εξακολουθεί να αποκρίνεται με καθυστέρηση και χρειάζεται υπομονή από τους χρήστες.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα είχε διαβεβαιώσει εγγράφως στις 12/9 για την πλήρη ετοιμότητα του πληροφοριακού συστήματος και θα εργαστεί όλη τη νύχτα για να βελτιώσει τη ταχύτητα και τη λειτουργικότητα του συστήματος.

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ