Skip to main content

Εξήντα ένα κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στη Λάρισα

Στην κατάσχεση 61 κιλών ινδικής κάνναβης, που βρισκόταν κρυμμένα σε λεβητοστάσιο εγκαταλελειμμένου σχολείου, σε χωριό έξω από τη Λάρισα, προχώρησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Στην κατάσχεση 61 κιλών ινδικής κάνναβης, που βρισκόταν κρυμμένα σε λεβητοστάσιο εγκαταλελειμμένου σχολείου, σε χωριό έξω από τη Λάρισα, προχώρησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας 44 και 24 ετών αντίστοιχα, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση των ναρκωτικών. Η σύλληψή τους έγινε, όταν ο ένας εξ αυτών επιχείρησε να μπει στο λεβητοστάσιο του σχολείου όπου βρισκόταν τα ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Νάνης, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι οι δύο συλληφθέντες είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος που διακινεί στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών οι οποίες προέρχονται από τη Β. Ελλάδα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εμπλοκή στην υπόθεση και ενός αλλοδαπού ο οποίος φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα διακίνησης των ναρκωτικών. Μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι η σύλληψή του είναι θέμα ημερών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και στη συνέχεια στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.