Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφίες σε βάρος δυο ομογενών και ενός Έλληνα σχηματίστηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και καταστήματα που σημειώθηκαν από το Δεκέμβριο του 2010 έως και σήμερα.

Δικογραφίες σε βάρος δυο ομογενών, 34 και 36 ετών, και ενός 24χρονου Έλληνα σχηματίστηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και καταστήματα που σημειώθηκαν από το Δεκέμβριο του 2010 έως και σήμερα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα:

- O 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2011, εισήλθε σε τέσσερις οικίες, απ’ όπου αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές, χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

- Ο 36χρονος τον Αύγουστο του 2011 εισήλθε σε δύο διαμερίσματα και αφαίρεσε χρυσαφικά, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς επίσης και χαρτονομίσματα άλλων χωρών.

- Ο 24χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2012, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, απ’ όπου αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή και 200 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει από πυλωτή πολυκατοικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.