Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου περιπτώσεις κλοπών εξωλέμβιων μηχανών σκαφών στην ευρύτερη στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου περιπτώσεις κλοπών εξωλέμβιων μηχανών σκαφών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.  

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 18 και 20 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι από τις αρχές Νοεμβρίου του έτους 2013 έως τις αρχές του Φεβρουαρίου του έτους 2014 αφαίρεσαν από εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, συνολικά επτά εξωλέμβιες μηχανές.

Οι ανωτέρω μετέφεραν τις μηχανές με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο σε διάφορα σημεία και στη συνέχεια πούλησαν τρεις από αυτές μέσω αγγελιών τις οποίες αναρτούσαν στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τις αφαιρεθείσες εξωλέμβιες μηχανές, οι οποίες κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.