Skip to main content

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο Κορδελιό

Οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε στα μέσα Απριλίου σε βάρος ενός ομογενή 31 ετών από την πΓΔΜ, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί κοντά στα διυλιστήρια της ΕΚΟ,
Οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε στα μέσα Απριλίου σε βάρος ενός ομογενή 31 ετών από την πΓΔΜ, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί κοντά στα διυλιστήρια της ΕΚΟ, στο Ελευθέριο - Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Τους δράστες του άγριου εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε η αστυνομία την Τρίτη. Πρόκειται για έναν 47χρονο και τους δύο γιους του, 23 και 24 ετών, οι οποίοι παραδέχθηκαν την πράξη τους και παραδέχτηκαν ότι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Το πτώμα του ομογενή είχε βρεθεί σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή και έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από λοστό, καθώς και τραύματα από δύο σφαίρες στα πλευρά και στο μηρό. Όπως είχε πει τότε στον «Α» η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, ο θάνατός του είχε επέλθει δύο ημέρες νωρίτερα και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στην εγκαταλειμμένη οικοδομή. Ο ομογενής διέμενε σε περιοχή του Ωραιοκάστρου και την εξαφάνισή του είχε καταγγείλει η σύζυγός του.