Skip to main content

Εξόρμηση τριών κλιμακίων με όλη την κομματική ηγεσία της ΝΔ την Τρίτη στη Β' Θεσσαλονίκης

Προεκλογική χαρακτηρίζεται η περιοδεία τριών κλιμακίων της ΝΔ σε όλη τη Θεσσαλονίκη εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος. Όλα τα πρόσωπα, όλο το πρόγραμμα

Θα οργώσουν τη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τρίτη τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτη Τσακλόγλου και τη γενική γραμματέα Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Οι επισκέψεις τριών κλιμακίων της ΝΔ, που θα καλύψουν την ίδια μέρα όλη την εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκη, θα ολοκληρωθούν με τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, με τη διευρυμένη σύνθεσή της, παρουσία εκεί και του διευθυντή του κόμματος, Γιάννη Μπρατάκου. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι η πρώτη (έπειτα από πολύ καιρό) με πρόεδρο τον Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Ο κ. Μαρινάκης θα συνοδεύεται κι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης, Θωμά Βράνο, στην περιοδεία του, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντηση εργασίας με τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Διοικούσας (Μιχαήλ Καλού 6).

Τα τρία κλιμάκια έχουν τα εξής προγράμματα:

1. Πρόγραμμα κ. Μαρινάκη και κ. Κονταδάκη:

-11:15 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Θερμαΐκου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή

-11:45 Βόλτα στο κέντρο της Επανομής και συζήτηση με πολίτες και στελέχη

-13:00 Επίσκεψη στο έργο του Κόμβου Κ-16 (οδός Πόντου)

-13:45 Επίσκεψη στις πρότυπες καλλιέργειες ορυζοπαραγωγών «Κτήμα Κράββα» (2η Πάροδος 22ας Οκτωβρίου, Χαλάστρα)

- Στις 16:15 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης (Μιχαήλ Καλού 6)

2. Πρόγραμμα κ. Τσακλόγλου:

-11:30 Επίσκεψη στον Οίκο Ευγηρίας «Βασιλειάδα» (Λαγκαδάς, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με 100% χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader)

-12:15 Βόλτα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και συζήτηση με πολίτες και στελέχη

-13:15 Επίσκεψη στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα» (Ωραιόκαστρο, οδός Στεφανίδη Ν., άνευ αριθμού)

-14:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη

3. Πρόγραμμα κ. Σδούκου:

-11:30 Βόλτα στην κεντρική αγορά του Λαγκαδά και συζήτηση με πολίτες και στελέχη

-12:30 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λαγκαδά και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωάννη Ταχματζίδη

-13:15 Επίσκεψη στη Μονάδα Βιοαερίου Λαγκαδά

-14:00 Επίσκεψη στην Κτηνοτροφική Μονάδα Δαργινάκη (Ανάληψη Λαγκαδά)

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώνεται με την διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης στις 17:30 (Μιχαήλ Καλού 6) παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκου.

Η επίσκεψη των τριών κομματικών κλιμακίων έχει ήδη σημάνει γενική κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού, ενώ σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα μήνυμα ότι οι εκλογές πλέον είναι κοντά...