Skip to main content

«EXPRESS» στις Σέρρες με τη νέα επένδυση της LIAFARM Pharmaceuticals

Με στόχο να καλύπτει ακόμη ταχύτερα τις επείγουσες ανάγκες των φαρμακείων η LIAFARM προχώρησε στη δημιουργία νέας φαρμακαποθήκης στις Σέρρες.

Μεγαλώνει και επεκτείνεται η LIAFARM Pharmaceuticals με τελευταίο ουσιαστικό βήμα τα εγκαίνια του παραρτήματος της εταιρίας στις Σέρρες.

Με στόχο να καλύπτει ακόμη ταχύτερα τις επείγουσες ανάγκες των φαρμακείων ακόμη και μέσα στο 24ωρο η LIAFARM προχώρησε στη δημιουργία νέας φαρμακαποθήκης στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το e-farmako, η επένδυση των Σερρών με την κωδική ονομασία “EXPRESS” συνοδεύεται από την στελέχωση άξιων ανθρώπων της εταιρίας από το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό και απώτερο σκοπό έχει να οργανώσει ένα τοπικό δίκτυο παραδόσεων σε επείγοντα φάρμακα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των φαρμακείων της περιοχής όλη την ημέρα και κάθε ημέρα.

Παράλληλα, όμως η LIAFARM Pharmaceuticals διατηρεί στο ακέραιο τα δρομολόγια διανομής από την έδρα της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη για τις προγραμματισμένες αγορές των πελατών της.

Σύμφωνα με τη LIAFARM Pharmaceuticals με τις επενδύσεις αυτής της κλίμακας επιτυγχάνεται η αναβάθμιση στην εξυπηρέτηση και η βελτίωση ακόμη περισσότερο της συνεργασίας με την τοπική κοινωνία.