Skip to main content

ΕΥΑΘ: Κάλεσμα στους εργαζομένους για ανοιχτό διάλογο

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 6.00μμ στο ΕΚΘ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ κ. Νίκος Παπαδάκης καλεί σε διάλογο τους εργαζομένους της εταιρίας
Νέα ήθη και έθιμα εισαγάγει στην ΕΥΑΘ η νέα διοίκηση. Και αυτό γιατί σε ανοιχτό διάλογο για το παρόν και το μέλλον της ΕΥΑΘ Α.Ε. καλεί τους εργαζόμενους της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος της κ.   Νίκος Παπαδάκης σε ειδική εκδήλωση που προγραμματίζει για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010, στις 6 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria ο κ. Παπαδάκης θέλει να καθιερώσει το θεσμό του διαλόγου με τους εργαζόμενους και να αποκαταστήσει το κλίμα εχθρότητας και καχυποψίας, το οποίο βρήκε από μέρους των εργαζομένων και είχε τροφοδοτήσει η προηγούμενη διοίκηση. Η νέα διοίκηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρήκε πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θέλει να αποσαφηνίσει και να θέσει την εταιρία σε νέα τροχιά ανάπτυξης, απαλλαγμένη από νοοτροπίες του παρελθόντος και προς όφελος της εταιρίας, των εργαζομένων, των μετόχων, των καταναλωτών, της Θεσσαλονίκης. 

Κατά την  ανακοίνωση της εταιρίας  η συνάντηση  θα γίνει με την ευκαιρία του νέου χρόνου και τη συμπλήρωση ενός μήνα του κ.  Παπαδάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ Α.Ε.  Η διαφάνεια φέρεται να είναι το moto του νέου διευθύνοντος συμβούλου και η συγκεκριμένη εκδήλωση φαίνεται οτι το επιβεβαιώνει.