Skip to main content

Φάμελλος κατά ΝΔ: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Αυτά τα μέτρα που επιλέχθηκαν τώρα δεν είναι τα μόνα, έχουμε περιθώριο και για άλλα, είπε στον North 98 ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΝ

Το επίπεδο διαλόγου εντός του κοινοβουλίου στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

«Ο πρωθυπουργός στην εναρκτήρια ομιλία του μίλησε μόνο για πολιτική, έβαλε καθαρά τα διλήμματα. Ο πρωθυπουργός ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλιώς θα ίσχυε η παροιμία "εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι», είπε ο κ. Φάμελλος.

Όσον αφορά το πακέτο των οικονομικών παροχών που προωθεί η κυβέρνηση και κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι μόνιμο, καθώς ο δημοσιονομικός χώρος που το επιτρέπει προκύπτει από τη μεγάλη φορολόγηση των πολιτών, ο κ. Φάμελλος δήλωσε πως «αυτά τα μέτρα που επιλέχθηκαν τώρα δεν είναι τα μόνα, έχουμε περιθώριο και για άλλα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο μακροπρόθεσμο και σταθερό, όχι μόνο για αυτά, άλλα και για άλλα μέτρα».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Φάμελλου: