Skip to main content

Fanatik: ΠΑΟΚ... «γκελ μπακαλίμ»-Προσέξτε τον Σβιντέρσκι

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται ειδικότερα στον Πολωνό επιθετικό του Δικεφάλου , που τον θεωρεί την πιο μεγάλη απειλή για την άμυνα της Μπεσίκτας.

Την ακτινογραφία του ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μπεσίκτας πραγματοποιεί η δημοφιλής τουρκική αθλητική εφημερίδα «Fanatik», λίγες εβδομάδες πριν οι δύο ασπρόμαυρες ομάδες τεθούν αντιμέτωπες σε μονό αγώνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έχοντας τον τίτλο «ΠΑΟΚ έλα εδώ» (Gel bakalım PAOK) oι Τούρκοι γράφουν για το αήττητο περσινό πρωτάθλημα, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει  η αναφορά στον ιστορικό αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε πριν από δέκα χρόνια ακριβώς στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται ειδικότερα στον Πολωνό επιθετικό του Δικεφάλου Κάρολ Σβιντέρσκι, που τον θεωρεί την πιο μεγάλη απειλή για την άμυνα της Μπεσίκτας.

Ωστόσο από τις αναφορές λείπει η έτερη επιθετική αιχμή του ΠΑΟΚ Τσούπα Άκπομ, παρά το γεγονός ότι το όνομα του ακούστηκε για την τουρκική ομάδα πριν κληρωθεί με τον Δικέφαλο.

Τέλος δεν λείπουν οι αναφορές στους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που θήτευσαν στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο ένας δεν είναι άλλος από τον Μίροσλαβ Στοχ που μάλιστα αγωνίστηκε και ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Φενέρ, ενώ ο άλλος ποδοσφαιριστής που πάτησε στα τουκρικά γήπεδα πριν πάει στο Δικέφαλο είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που φόρεσε τα χρώματα της Καϊσερίσπορ.