Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΦΑΝ’Τ ΣΙΠ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

«Θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά», δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τη βεβαιότητά του πως η πρώτη θέση του ομίλου για το Nations League (με αντιπάλους Κόσοβο, Σλοβενία και Μολδαβία) εξαρτάται αποκλειστικά από την Εθνική εξέφρασε σχολιάζοντας τη χθεσινή κλήρωση ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα διαθέτει «παίκτες με υψηλή ποιότητα» για να συμπληρώσει πως «η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κόουτς της «γαλανόλευκης»:

«Η κεντρική εντύπωση από την κλήρωση είναι πως η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση εξαρτάται αποκλειστικά από μας.

Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων της Ευρώπης μειώνονται, θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται.

Έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα, κατά συνέπεια η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστούμε σε χώρες κοντινές στην Ελλάδα, κατά συνέπεια γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους και δεν θα έχουμε μακρινά, κοπιώδη ταξίδια.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για το σκάουτινγκ και πιστεύω ότι στον κατάλληλο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Nations League, που αποτελούν την πρώτη φάση του πλάνου Κατάρ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ