Skip to main content

Φαν'τ Σιπ: Παρακολουθώ συνέχεια παίκτες και είμαι ανοιχτός

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι διεθνείς ανυπομονούν ξανά να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο Ηράκλειο ταξίδεψε ο Τζον Φαν'τ Σιπ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκός στο «Γεντί Κουλέ» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης νέων παικτών στην Εθνική.

«Είμαι εδώ για να δω τον αγώνα και τους παίκτες, αλλά και για να δω τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Πάντα είναι ενδιαφέρον για μένα να βλέπω τα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Γνωρίζω καλά και τον Νίκο Μαχλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΟΦΗ παίζει καλό ποδόσφαιρο, είχα δει και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου κέρδισε, αλλά και με τον Ολυμπιακό που τον δυσκόλεψε. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, όπως και ο Παναθηναϊκός. Ως ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να παρακολουθώ συνέχεια νέους παίκτες και να είμαι ανοιχτός», τόνισε ο Ολλανδός κόουτς.

Όσο για το αν βλέπει έναν επιθετικό στη «γαλανόλευκη» σαν τον Νίκο Μαχλά είπε: «Τόσο ο Μαχλάς όσο και ο Σαμαράς ήταν σπουδαίοι επιθετικοί. Ο Παυλίδης και ο Κουλούρης έχουν πολλή ποιότητα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής».

Τέλος, ερωτηθείς που βλέπει τους παίκτες της Εθνικής να ανυπομονούν ξανά να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο ξανά τον Μάρτιο, ο κ. Φαν'τ Σιπ απάντησε: «Είναι ένα καλό σημάδι. Δείχνουν τον ενθουσιασμό τους και αποδεικνύουν πως μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχω κάποια επικοινωνία με τους παίκτες, με μηνύματα και τηλέφωνα. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία και με τους προπονητές των μικρών εθνικών ομάδων».