Skip to main content

Φανταστική Καβάλα, αήττηος Ηρακλής, δυνατός Εργοτέλης

Η Καβάλα δυσκόλέψε τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκε με τους Ντουγκλάο και Νταρσεβίλ, αλλά με τα γκολ του Σισέ ο Παναθηναϊκός πήρε το Χ. Ο Ηρακλής συνεχίζει να είναι άτρωτος και επικράτησε της ΑΕΛ με το αυ
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρακλής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της Λάρισας στο «Καυτατζόγλειο» με το αυτογκόλ του Ντάνιελ Κουζέν στο 29’.

Πλέον ο Ηρακλής έχει εφτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του κάμπου δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην πρώτη της εξόρμηση εκτός Αλκαζάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Ηρακλή, ενώ το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό στο φινάλε, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 84’ μετά την αποβολή του Ταυλαρίδη, καθώς και ο «γηραιός» στις καθυστερήσεις του αγώνα. O Μακίνουα έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Κορυφαίος του Ηρακλή ήταν ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του με καταπληκτικές αποκρούσεις.

Η σκακιέρα των προπονητών

Χωρίς Σολτανί και Ηλιάδη παρατάχθηκε ο Ηρακλής στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Ελευθερόπουλος υπερασπίστηκε την εστία του «γηραιού», έχοντας στα δεξιά τον Αραμπατζή και αριστερά τον Λίμα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Κατσαμπής με τον Χοσέμι. Αμυντικά χαφ ήταν ο Ντάνι και ο Παπαστεριανός με τον Σίσιτς αριστερά και τον Κομπαγιάσι δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ιάκομπ με τον Μάρα από πίσω του να λαμβάνει ρόλο περιφερειακού, συμπληρώνοντας το 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το ίδιο σύστημα ακολούθησε και ο Γιάννης Παπακώστας. Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με τον Βιέρα κάτω από τα δοκάρια, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη, στα άκρα ο Βενετίδης (αριστερά) και ο Βελάσκο (δεξιά). Αμυντικά χαφ ήταν ο Γκέρεμι με τον Ρομέου. Δέξι εξτρέμ έπαιξε ο Μπλάζεκ με τον Κανόμπιο στα αριστερά, ενώ ο Μετίν αγωνίστηκε σε θέση επιτελικού μέσου πίσω από τον Κουζέν.

Μέτριο ημίχρονο

Πολύ φτωχό από πλευράς θεάματος ήταν το πρώτο ημίχρονο στο «Καυτατζόγλειο». Οι ευκαιρίες ήταν περιορισμένες και από τις δυο ομάδες, ενώ η μπάλα μετά δυσκολίας έμπαινε στην περιοχή του Ελευθερόπουλου και του Βιέρα αντίστοιχα. Η ΑΕΛ βέβαια ανέλαβε μια ουτοπική κυριαρχία στα πρώτα 25 λεπτά με τον Κουζέν να πραγματοποιεί την πρώτη αξιόλογη φάση στο 9’. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός διείσδυσε από τα αριστερά στην περιοχή του Ηρακλή, σούταρε αλλά ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στο 16΄ η σέντρα του Κουζέν από τα αριστερά, δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί ο αμαρκάριστος Μετίν στο ύψος του πέναλτι.

Με την απουσία του Σολτανί οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι είχαν πολλές δυσκολίες στο ξετύλιγμα των επιθετικών τους προσπαθειών, με τον Ιάκομπ να φαίνεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στο κεντρικό δίδυμο της ΑΕΛ (Ταυλαρίδης-Νταμπίζας). Ο Ηρακλής στη μόνη φάση που κατάφερε να απειλήσει στην συνέχεια ήταν με την απευθείας (μακρινή) εκτέλεση φάουλ του Λίμα στο 25’, όπου ο Βιέρα απέκρουσε στα πλάγια. Η απάντηση των «βυσσινί» ήρθε δυο λεπτά αργότερα με τη εκτέλεση φάουλ του Κανόμπιο, όπου ο Ελευθερόπουλος τεντώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτογκόλ ο Κουζέν

Παρά την μερική κυριαρχία των φιλοξενούμενων, ο Ηρακλής ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Αλλά με αυτογκόλ. Στο 29’ ο Λίμα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κουζέν δεν έδιωξε σωστά με το κεφάλι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 32’ το σουτ ο Κανόμπιο δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Ελευθερόπουλο. Στις καθυστερήσεις ο Ιάκομπ πέτυχε γκολ αλλά ο διαιτητής Χαραλαμπίδης το ακύρωσε για φάουλ του Ρουμάνου στον Νταμπίζα.

Κέρβερος ο Ελευθερόπουλος

Στην επανάληψη, η Λάρισα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για την ισοφάριση, με εξαίρεση βέβαια μια γρήγορη αντεπίθεση του Ηρακλή στο 47’, η οποία ανακόπηκε από τον Νταμπίζα. Οι «βυσσινί» προσπαθούσαν συνεχώς με σέντρες, οι οποίες ήταν σε μεγάλο ποσοστό αναποτελεσματικές, αφού μερικές δεν έβρισκαν κάποιον παίκτη και άλλες εξουδετερώνονταν από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Μάλιστα ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε καταπληκτική απόκρουση στο 64’ σε κεφαλιά του Νταμπίζα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ηρακλής βγήκε στην κόντρα αλλά το σουτ του Πίτου βγήκε πολλά μέτρα άουτ.

Με δέκα η Λάρισα

Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Παπακώστας άλλαξε το σχήμα της ομάδας του σε 4-4-2 τοποθετώντας τον Μακίνουα που είχε μπει στη θέση του Γκέρεμι δίπλα στον Κουζέν, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Στο 81’ οι «βυσσινί» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μπλάζεκ από τον Χοσέμι μέσα στην περιοχή, όμως ο Χαραλαμπίδης είχε διαφορετική άποψη και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο κλοιός στένευε επικίνδυνα για την ομάδα του κάμπου και σαν να μην έφτανε ο περιορισμένος χρόνος, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 84’, αφού ο Ταυλαρίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Ένταση στο φινάλε!

Στο 90’ ο Μακίνουα έχασε την ευκαιρία του αγώνα για την Λάρισα! Ο Νιγηριανός επιθετικός βγήκε μόνος μπροστά στον Ελευθερόπουλο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ! Στο φινάλε έμεινε και ο Ηρακλής με δέκα μετά την αποβολή του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος έσπρωξε τον Μπλάζεκ. Προηγουμένως βέβαια δημιουργήθηκε ένταση όταν ο Κανόμπιο έκανε σκληρό φάουλ στον Παπαστεριανό, τον οποίο δεν δίστασε να τον πατήσει στο τελείωμα της φάσης. Κανείς όμως δεν είδε την ενέργεια του Ουρουγουανού… Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων η ΑΕΛ, παρ΄ ότι πίεσε, δεν κατάφερε να βάλει γκολ και έτσι έμεινε το 1-0 υπέρ του "γηραιού".

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι (Στσοτ), Σίσιτς (Καρλινιο), Μάρα (Πίτου), Ιάκομπ

Λάρισα (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι (Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν (Σίμιτς), Ρομέου, Βελάσκο (Ταλ), Κανόμπιο, Μπλάζεκ.

Καβάλα-ΠΑΟ 2-2

Ακόμα δύο βαθμούς άφησε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο «Ανθή Καραγιάννη», στο ισόπαλο 2-2 με την αξιόμαχη Καβάλα που αποτελεί ξεκάθαρα τον κακό του δαίμονα. Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν ξανά σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού τους και οφείλουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Σισέ (2 γκολ) και στον Τζόρβα που κράτησε όρθια την ομάδα του με διπλή σωτήρια επέμβαση στο 76’ με το σκορ στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Ντουγκλάο και Νταρσεβίλ τα γκολ για τους «αργοναύτες» που πέταγαν «φωτιές» στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και απείλησαν τον Παναθηναϊκό με την πρώτη του ήττα.

Δεν προϊδέαζε το ξεκίνημα

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν ότι έκανε η Καβάλα στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη», να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους. Για ένα 20λεπτο, οι παίκτες του Νιόπλια έδειχναν να ξυπνούν από τον αγωνιστικό λήθαργο του «Καμπ Νου» και με μπροστάρη τον Νίνη έδειξαν τις διαθέσεις τους. Ο νεαρός άσος ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι πρωταθλητές και αυτός στον οποίο πιστώνεται η ασίστ για το 0-1 στο 12’, όταν βρήκε με… μοιρογνωμόνιο τον Σισέ στην αντεπίθεση και άφησε στον Γάλλο τα υπόλοιπα.

Ο Νίνης πρωταγωνίστησε σε ακόμα δύο φάσεις μέχρι το 20λεπτο: Αρχικά συνδυάστηκε με τον Λέτο από αριστερά σε φάση που κατέληξε σε άστοχο σουτ του Αργεντινού στο 14’ και στο 18’ δοκίμασε ο ίδιος το πόδι του από πλεονεκτική θέση, αλλά και η δική του προσπάθεια πέρασε έξω από την εστία. Με «καθαρό μυαλό» από τον Ζιλμπέρτο και τον Μαρίνο να ανεβαίνει αρκετά μέτρα από δεξιά, ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να επιβάλλει το παιχνίδι του και ένα δεύτερο γκολ δεν έμοιαζε πολύ μακριά. Μόνο που η Καβάλα έπαψε να τον σέβεται στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου και φανέρωσε αυτό που αποτελεί κοινό μυστικό, πως η άμυνα του δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ακόμα και αν δεν δέχεται πίεση τύπου… Μπαρτσελόνα. Η προειδοποιητική βολή των «αργοναυτών» ήρθε στο 24’, όταν ο Τζόρβας διόρθωσε το αρχικό λάθος του και αποσόβησε την ισοφάριση σε κοντινό σουτ του Ονουάτσι. Από το κόρνερ που προέκυψε, οι γηπεδούχοι έφτασαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ αφού πρώτα ο Πετκάκης με σουτ (επενέβη και ο Τζόρβας) και ύστερα ο Ντουγκλάο με κεφαλιά έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε μια σπάνια φάση. Όλα αυτά ξεσήκωσαν το κοινό τους και φυσικά τους έδωσαν περισσότερη πίστη πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα του αγώνα. Κάτι που κατάφεραν πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο, πατώντας στην υπεροχή τους όταν η μπάλα έφτανε δια αέρος στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Και στα δύο γκολ της Καβάλας, τα πάντα ξεκίνησαν από το αριστερό πόδι του Αμπντούν. Στο 30’ ο Αλγερινός έστειλε «γλυκά» την μπάλα σε επίκαιρο σημείο, αναλαμβάνοντας μια εκτέλεση φάουλ από αριστερά και ο Ντουγκλάο νίκησε στον αέρα τον Μπουμσόνγκ και τους υπόλοιπους για το 1-1. Η απόλυτη ψυχρολουσία για το «τριφύλλι» ήρθε λίγο μετά, στο 33’, όταν στην νέα σέντρα του Αμπντούν από αριστερά, ο Νταρσεβίλ πετάχτηκε προ του Καντέ και με δύσκολη κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Τζόρβα. Το κακό δεν τρίτωσε για τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο κάθε νέα επιθετική του προσπάθεια συνοδευόταν με μεγάλη νευρικότητα και απουσία κίνησης. Κάποια ανεβάσματα του Βύντρα από αριστερά, δημιούργησαν μια αίσθηση κινδύνου για την Καβάλα που απείλησε ξανά στο 44’ με μια νέα κεφαλιά από τον Βουτσίτσεβιτς (εξαιρετικός στο πρώτο μέρος) που πέρασε άουτ.

Η είσοδος του Γκαρσία

Οι κινήσεις του Νιόπλια από τον πάγκο στην προσπάθεια του να αλλάξει την μορφή του ματς δεν άργησαν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εμπιστεύθηκε αρχικά τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος εναλλασσόταν με τον Νίνη στα δεξιά και στην «τρύπα» πίσω από τον Σισέ. Αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Γκοβού, σε μια προσπάθεια του Νιόπλια για καλύτερο έλεγχο της μπάλας στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Ο Ισπανός δεν ήταν κακός, στα 45+ λεπτά που αγωνίστηκε, στον Παναθηναϊκό όμως έλειπε η ψυχραιμία, οι αυτοματισμοί και οι ενέργειες από τα άκρα, αφού ο Λέτο έμεινε «σβηστός» στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους.

Ο Γκαρσία είχε και την πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό στην επανάληψη, όταν από κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Ντουγκλάο κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε με κοντινή κεφαλιά στο 62’. Εκείνο πάντως που ήταν ξεκάθαρο ήταν πως όταν οι «πράσινοι» έχαναν την μπάλα στο κέντρο, οι παίκτες της Καβάλας είχαν την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό να το εκμεταλλευθούν καλά. Ο Οκούκα απέσυρε τον κουρασμένο Νταρσεβίλ στο 56’ αλλά η είσοδος του Ογκμπέτζε έδωσε ταχύτητα, σε ένα διάστημα που οι «αργοναύτες» έψαχναν την μία καλή αντεπίθεση που θα «κλείδωνε» το ματς.

Τζόρβας και Σισέ

Στο 74’, οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση και πάλι με τον Λουίς Γκαρσία που αστόχησε για λίγο από πλεονεκτική θέση, ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε όμως από τους γηπεδούχους δύο λεπτά μετά. Με την άμυνα των «πράσινων»… διασκορπισμένη εδώ κι εκεί, ο Τζόρβας αρνήθηκε το γκολ πρώτα στον Ονουάτσι και ύστερα στον Ογκμπέτζε, κρατώντας τον Παναθηναϊκό μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που δεν έκαναν οι δύο επιθετικοί του Οκούκα, το έκανε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Μια επέλαση και σέντρα του Λέτο από αριστερά έγινε βούτυρο στο ψωμί του Σισέ που σηκώθηκε με δυνατό άλμα και νίκησε με κεφαλιά τον Βαγιέχο στο 79’.

Ο Παναθηναϊκός εγκαταστάθηκε έξω από την περιοχή του Βαγιέχο στο τελευταίο κομμάτι του ματς, ωστόσο πέρα από ένα σουτ του Σισέ στο 86’ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο όπως και δεν άξιζε να φύγει νικητής, με κριτήριο την συνολική του εικόνα. Όπως και πέρυσι, δηλαδή, ο Σισέ έδωσε στον Παναθηναϊκό το μάξιμουμ που μπορούσε να πάρει από το ματς με την Καβάλα, το οποίο ήταν ξανά ο ένας βαθμός της ισοπαλίας.

Καβάλα: Βαγιέχο, Πετκάκης (67’ Ντικρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόζο, Ονουάτσι (77’ Χργκόβιτς), Αμπντούν, Βουτσίτσεβιτς, Νταρσεβίλ (56’ Ογκμπέτσε).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ (71’ Κατσουράνης), Καντέ, Μαρίνος (60’ Ιωαννίδης), Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (46’ Λουίς Γκαρσία), Λέτο.

Εργοτέλης-Ξάνθη 1-0

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο, και πάλι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο στο 63΄ ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στους Κρητικούς. Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η Ξάνθη λόγω αποβολής του Μπέρτου στο 64΄.

Φτωχό θέαμα

Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο για τον λίγο κόσμο, που βρέθηκε στις εξέδρες του Παγκρήτιου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή, σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορεί να πει κανείς πως… καθήλωσαν τον αντίπαλό τους.

Λίγες οι καλές στιγμές

Σε ότι αφορά τις καλές στιγμές του πρώτου 45λέπτου, ο Χίμπλινγκερ είχε μια δυνατή κεφαλιά στο 3’, που εξουδετέρωσε ο Γκσπούρνινγκ.

Στο 6’ και στο 8’ ο Λεάλ προσπάθησε να φανεί απειλητικός χωρίς επιτυχία, ενώ στο 33’ το σουτ του Ολίσε από ευνοϊκή θέση έφυγε δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Τελευταία καλή φάση ήταν η κεφαλιά του Λεάλ στο 42’ μετά από σέντρα του Γιαλούση, που έφυγε δίπλα από τα καρέ της Ξάνθης.

Από την πλευρά τους, το μόνο που είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι ήταν  ένα αδύναμο σουτ του Φλίσκα στο 16’, το οποίο απέκρουσε εύκολα ο Δασκαλάκης.

Μεγάλη ευκαιρία ο Λεάλ

Στην επανάληψη, ο Σέρχιο Λεάλ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 50’ , την καλύτερη του αγώνα, με τον Ουρουγουανό να στριφογυρίζει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει και με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Η Ξάνθη προσπάθησε να απαντήσει στο 60’, με τον Στρμπα να εκτελεί δυνατά ένα φάουλ, τον Δασκαλάκη να απομακρύνει με γροθιές και τον Στιούαρτ να κάνει νέο σουτ, που έφυγε ψηλά άουτ.

Γκολ για τον Εργοτέλη, αποβολή ο Μπέρτος

Στο 63’ οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, σε μια στιγμή που δεν προμηνυόταν κάτι τέτοιο. Ο Λεάλ έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Μπούντιμιρ, ο οποίος με τη βοήθεια της τύχης βρήκε τον Ρομάνο.

Ο Αργεντινός άσος με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Σα να μην έφτανε το γκολ που δέχτηκε, τα πράγματα για την Ξάνθη έγιναν ακόμα πιο άσχημα, καθώς στο 64’ ο Μπέρτος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στο 67’, ο Γιαλούσης έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκσπούρνινγκ και να αποσοβήσει το 2-0.

Κοντά και σε δεύτερο γκολ

Μετά το 1-0 και με το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ τους, οι παίκτες του Καραγεωργίου έπαιξαν πιο απελευθερωμένα, φτάνοντας κοντά και σε δεύτερο τέρμα.

Στο 74’ ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε σε κόρνερ γυριστή κεφαλιά του Μπούντιμιρ, ενώ στο 80’ το μακρινό σουτ του νεαρού Χρυσοφάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Σπάθα βρήκε τον Εργοτέλη να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και να φτάνει τους 6 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Ξάνθη έμεινε στους 2.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Ολίσε (80΄ Oρφανός), Μπέτο, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (57΄ Χρυσοφάκης), Λεάλ, Μπούντιμιρ (90+1΄ Καρέλης)

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Αντεφέμι (88΄ Μπούγκα), Γκλέισον, Στιούαρτ, Φλίσκας, Στρμπα (83΄ Μάνδαλος), Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πόι (55΄ Μπεκαμένγκα).