Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΦΑΡΜΑ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (VIDEO)

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο ριάλιτι.

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της «Φάρμας» το βράδυ της Δευτέρας., όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι εγκλεισμού.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη και εμφανώς συγκινημένος είπε στους συμπαίκτες του:

«Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου», είπε αρχικά.

«To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος... Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», κατέληξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ