Skip to main content

Φαρμακερός ο Πέτρος Τατσόπουλος για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Φαρμακερός ο Τατσόπουλος για την Ζωή, αλβανικά σε λίγο τα Σκόπια και η προίκα με τις αγελάδες που θα δώσει ο Μπάρακ Ομπάμα...

Δεν τα λέμε μόνον εμείς, ότι δεν πρέπει να υπογράψουμε συμφωνία με τα Σκόπια, αφού σε λίγο χρόνο θα είναι αλβανικά, τα λένε και πολλοί άλλοι, και μεταξύ αυτών και ο Βούλγαρος στρατιωτικός Στάντσο Στάντσεφ, ιστορικός και καθηγητής στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σόφιας.

Δήλωσε ότι: «Δεν χρειάζονται διαίρεση τα Σκόπια για να γίνουν αλβανικά. Το αλβανικό στοιχείο αυξάνεται και έρχεται πιο κοντά στα βουλγαρικά δυτικά σύνορα».

Δικηγόρος από την Κένυα πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να τού δώσει για... προίκα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες, προκειμένου να παντρευτεί την 16χρονη κόρη του, Μαλία Ομπάμα. Έχει χώρο ο Λευκός Οίκος, μπορούν να στήσουν μια μικρή κτηνοτροφική μονάδα. Αν και ο γαμπρός θέλει τη νύφη στην Κένυα, είπε, όπου θα της μάθει να αρμέγει αγελάδες και να μαγειρεύει τοπικά φαγητά (η μητέρα του Ομπάμα άλλωστε, στην Κένυα ζει, οπότε δεν θα έχει μοναξιά το κορίτσι).

Σε συνεργασία με την αστυνομία της Ζυρίχης, όπου το επόμενο διήμερο διεξάγεται το ετήσιο συνέδριο της FIFA, πράκτορες του FBI συνέλαβαν υψηλόβαθμα, νυν και πρώην, στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που κατηγορούνται για δωροδοκία, εκβιασμούς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Σαν δεν ντρέπονται… Δεν παραδειγματίζονται από εμάς, που ούτε ένας δεν είναι στην φυλακή. Άψογοι σε όλα.

Απροκάλυπτη φιλοτουρκική τοποθέτηση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Λευκωσία: «Η κυπριακή διένεξη άρχισε πριν από 51 χρόνια και το 1974 πήρε μια τεράστια και τραγική τροπή, αλλά εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι το Κυπριακό ζήτημα είναι κατά κύριο λόγο ένα πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Αν δεν σας αρέσει, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν θεωρώ αυτό ως την ουσία του κυπριακού προβλήματος».

Μια απλή «κυπριακή διένεξη» ήταν, είπε το άτομο. Κι αν «δεν σας αρέσει» σκασίλα μου. Απλά πράγματα. Ο ανθρωπισμός, οι διακηρύξεις περί σεβασμού του δικαίου, και άλλες παρόμοιες σαπουνόφουσκες των ισχυρών, είναι για να διασκεδάζουν με όσους τους πιστεύουν.

Φαρμακερός ο Τατσόπουλος για την Ζωή. «Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μία φιλόπτωχος πλούσια κυρία, που συνηθίζει να φοράει πάνω της είκοσι και τριάντα μηνιάτικα μισθοσυντήρητων ψηφοφόρων της. Αυτή η φιλόπτωχος πλούσια κυρία, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να εξασφαλίσει τη ψήφο εκείνων που δουλεύει ψιλό γαζί».

Ο πρώην βουλευτής καταλήγει: «Τους δουλεύει για να την ψηφίσουν, την ψηφίζουν επειδή τους δουλεύει. Ιδού το αρχέτυπο μιας αμοιβαία επωφελούς πελατειακής σχέσης. Μην σας παραπλανά το νεαρόν της ηλικίας. Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιπροσωπεύει ό,τι πιο γέρικο και σάπιο κυκλοφορεί ακόμη στην πολιτική μας σκηνή».

Από Τρίτη έρχονται τα πρόστιμα από την Ευρώπη για τις χωματερές. Και γιατί έχουμε ακόμη χωματερές; Επειδή μόλις πάει να γίνει κάτι σωστό; Αυτοδιοικητικοί και επαγγελματίας της οικολογίας ξεσηκώνουν τον κόσμο, καθένας για δικούς του λόγους, και τα σκουπίδια γεμίζουν τις ρεματιές και τα χαντάκια. Φαίνεται πως αυτή είναι η σωστή οικολογική αντιμετώπιση.

Καλλισθένης
.