Skip to main content

Φάρσα απεδείχθη η απειλή για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ

Άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» λίγο μετά τις 11:00 σήμερα προειδοποιώντας για έκρηξη βόμβας στις 13:00

Μια φάρσα, που όμως αναστάτωσε διοίκηση, υπαλλήλους και κινητοποίησε την ΕΛΑΣ, απεδείχθη το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην ΕΠΟ.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι είχε γίνει «ανώνυμο» τηλεφώνημα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», που προειδοποιούσε ότι στις 13:00 θα γίνει έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Όπως ήταν φυσικό, διατάχθηκε η άμεση εκκένωση των γραφείων καθώς την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας μαζί με πυροτεχνουργούς έφτασαν στο Πάρκο Γουδή για έλεγχο.

Η ενδελεχής έρευνα δεν αποκάλυψε κάτι, η ώρα σύμφωνα με την οποία θα γινόταν η έκρηξη πέρασε χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό αλλά η προσπάθεια των ανδρών της ΕΛΑΣ συνεχίζεται, καθώς πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο της παρελκυστικής τακτικής.

Αυτονόητο, βέβαια, είναι το γεγονός ότι όλες οι υπηρεσίες και τα γραφεία της ΕΠΟ θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για το υπόλοιπο της ημέρας, καθώς οι υπάλληλοι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις θέσεις τους.