Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, μαζί με τους συνυποψήφιους του για το Δ.Σ. αναφέρθηκαν στον Νίκο Γκάλη και την τοποθέτηση του για τις εκλογές.

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα σχολίασε τις αναφορές του Νίκου Γκάλη στα σενάρια που τον συνδέουν με τις εκλογές κι εξήγησε πως «η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει».

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, διαβάσαμε τις δηλώσεις του Νίκου Γκάλη, που είπε αναφερόμενος στις εκλογές της ΕΟΚ: «Εγώ θέλω μόνο το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύω ότι οι πρώην συμπαίκτες μου γνωρίζουν τις ανάγκες του αθλήματος. Δεν θα τους πρόδιδα ποτέ! Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι έτσι ζω τόσα χρόνια. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής».

Ο Νίκος τα είπε όλα, με λίγα λόγια. Όπως έκανε πάντα. Το μοναδικό που έχουμε να πούμε εμείς, είναι ότι μας έκανε ξανά υπερήφανους. Όπως έκανε πάντα! Η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει.

Όπως αξίζει στον κορυφαίο όλων»!

Οι υπογράφοντες:

Παναγιώτης Φασούλας
Μέμος Ιωάννου
Φάνης Χριστοδούλου
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ευθύμης Ρεντζιάς
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ