Skip to main content

Φαβορί ο Δημήτρης Γαλαμάτης για την προεδρία του ΟΣΕΘ

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αναλαμβάνει πρόεδρος του σημαντικού συγκοινωνιακού φορέα της Θεσσαλονίκης

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και κτηνίατρος στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, Δημήτρης Γαλαμάτης, αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρουν τον κ. Γαλαμάτη να έχει «κλειδώσει» τη θέση, ενώ το ίδιο τόνισαν στη Voria.gr και πηγές από υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Γαλαμάτης έχει εκλεγεί στο παρελθόν βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, όπως και δήμαρχος Βόλβης, ενώ διατηρεί προσωπική σχέση με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή και φέρεται να έχει συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της συγκεκριμένης πολύ σημαντικής θέσης για το συγκοινωνιακό σχεδιασμό της Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετό καιρό.

Επισήμως πάντως δεν υπάρχει οριστική ανακοίνωση, ενώ για την ίδια θέση έχουν εκφράσει κι άλλα στελέχη το ενδιαφέρον τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες και πάντως ως το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.