Skip to main content

«Φέρε μας το Κύπελλο»

Με τη γνωστή «συνταγή» θα παρατάξει τον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον τελικό του Κυπέλλου. Δίλημμα με Μεριέμ και Χαβίτο. H Voria. gr θα είναι στο ΟΑΚΑ και θα σας προσφέρει τα παρελειπόμενα από το μεγ
Πανέτοιμοι δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν απόψε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ το Κύπελλο κόντρα στον έτερο «μονομάχο» Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» θέλουν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο, έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια και μαζί με 24.000 οπαδούς τους στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου θα αγωνιστούν, προκειμένου να γυρίσουν στην Θεσσαλονίκη παρέα με την κούπα.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Κούπερ έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του σύστημα 4-4-2 και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα εμπιστευτεί τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται βασικοί όλοι τη σεζόν.

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Νέτο και Βανγκέλι θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας και οι Νασούτι και Ρονάλντο το κεντρικό «δίδυμο».
Στη μεσαία γραμμή, οι Ναφτί και Πρίττας θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι και θα έχουν αριστερά τους τον Κάλβο και δεξιά τους έναν από τους Χαβίτο ή Μεριέμ.
Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Κόκε και Κάμπορα.

H Voria. gr θα είναι στο ΟΑΚΑ και θα σας προσφέρει τα παρελειπόμενα από το μεγάλο ραντεβού των «κιτρίνων».