Skip to main content

Φερέιρα: Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο (video)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ εξήρε τον κόσμο του «Δικεφάλου» και τη συμβολή του στην τελική επικράτηση επί του Πανιωνίου.

Στη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ κατά το δεύτερο ημίχρονο της νικηφόρας αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο στάθηκε ο Άμπελ Φερέιρα ενώ εξήρε τον κόσμο του «Δικεφάλου» και τη συμβολή του στην τελική επικράτηση της ομάδας.

«Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε προβλήματα με τη φυσική κατάσταση που είχε και επίσης δεν ποτίστηκε το γήπεδο που κάνει δύσκολες τις προσπάθειες της ομάδας που έχει τη μπάλα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» για να συμπληρώσει:

«Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα, τρέξαμε περισσότερο και παλέψαμε. Παίξαμε άμεσο ποδόσφαιρο, με συνδυασμούς κοντά στην περιοχή. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε τα δύο γκολ και μπορούσαμε και άλλα».

Ακόμη, ο Ίβηρας κόουτς του νταμπλούχου αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον κόσμο του συλλόγου: «Το έχω πει από την πρώτη στιγμή πως όταν είμαστε όλοι ενωμένοι τα πράγματα είναι εύκολα. Στη δική μας την έδρα δεν χρειάζεται αυτό γιατί είναι γεμάτη αλλά είναι ένας τρόπος να τους δείχνω την αγάπη και το γεγονός πως ήρθαν στο δεύτερο μέρος ίσως έπαιξε ρόλο στη βελτίωση μας».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο τρία πράγματα μας δυσκόλεψαν. Το χορτάρι που ήταν ακανόνιστο και στεγνό, το δεύτερο ότι σήμερα έπαιξε και ο αντίπαλος και κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους. Εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν άμεσοι στις πάσες μας. Πρέπει τον αντίπαλο σου να τον σπρώξεις στα σχοινιά και να τον… χτυπάς όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτά τα τρία στοιχεία μας έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο».

Για την μεταγραφική περίοδο: «Για την μεταγραφική περίοδο θέλω να μην φύγει κανείς και να μην έρθει κανείς».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την κίνησή του μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εμένα και τον φιλάθλων μας. Ξεκίνησα την καριέρα μου από έναν σύλλογο που έπαιζα μέσα στην βροχή, έκανα πολλά ταξίδια και θα μου άρεσε να μπω στην λογική των φιλάθλων μας και να αναγνωρίσω την προσπάθεια και τον κόπο που έκαναν για να είναι στο πλευρό μας. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα δείγμα σεβασμού να κάνω τέτοιες κινήσεις με τους οπαδούς μας».