Skip to main content

Φερέιρα: «Μάχη μέχρι τέλους!»

Δεν παρατάει τα όπλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά το βαθμολογικό πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να ανατρέψει τα δεδομένα και να στεφθεί πρωταθλήτρια. 

 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για το πόσο εύκολο είναι να ανατρέψουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα:
 
«Εύκολο δεν είναι, αλλά σαν μεγάλη ομάδα και πρωταθλητές πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους. Βέβαια, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, καθώς ο Ολυμπιακός προπορεύεται στη βαθμολογία. Απομένουν όμως 9 αγώνες και το μεταξύ μας ντέρμπι και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα».
 
Για το πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα με μία μόνο κανονική προπόνηση να αγωνιστεί σε ένα κρίσιμο ντέρμπι:
 
«Αυτή είναι η κατάσταση και έτσι θα πηγαίνουμε μέχρι τέλους. Υπήρχαν παιχνίδια Κυπέλλου και εθνικές, παλιότερα είχαμε και το Τσάμπιονς Λιγκ και μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό που παίζει σε τρεις διοργανώσεις και έχει πολλούς διεθνείς, είναι υποχρέωσή μας να έχουμε έτοιμο ρόστερ για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις και να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ ήρθα στην ομάδα στο τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ και μέσα σε ένα μικρό διάστημα, χωρίς να έχουμε γνωριστεί από πριν κάναμε σημαντική δουλειά, η οποία θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είναι ικανοί και καταφέρανε να ανταπεξέλθουν σε αυτό. Αντίθετα ο αντίπαλός μας που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχε πιο εύκολο έργο».
 
Για το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο:
 
«Από την ημέρα που ήρθα έλεγα πως δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς κόσμο, ξέρω καλά πόσο θερμοί είναι με το σύλλογο και την ομάδα και ξέρω πως και εκείνοι όπως και εγώ θέλουν να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Μέχρι τώρα δεν είχαμε την παρουσία που θα θέλαμε τον τελευταίο καιρό. Είναι μια πρόκληση πάντα να παίζουμε καλά μπροστά στους οπαδούς μας. Με αυτούς έχουμε δύο ομάδες εναντίων των αντιπάλων. Τους παίκτες και τον κόσμο».