Skip to main content

Φερέιρα: Να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα (video)

«Η Λαμία είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα,πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟK

Στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λαμία στάθηκε μιλώντας στην κάμερα του «PAOK TV», ο Άμπελ Φερέιρα τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτητικές συνθήκες που θα συναντήσουν απόψε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου»:

Για την Λαμία και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε τα ίδια επίπεδα θέλησης και μαχητικότητας με τον αντίπαλο μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσουμε.

Ίδια επίπεδα επιθετικότητα και εξυπνάδα για να κάνουμε ό,τι ζητά το παιχνίδι από εμάς. Η Λαμία είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα, μια ομάδα που μπαίνει σε κάθε μονομαχία λες και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστική νοοτροπία».