Skip to main content

Φερέιρα: Ο Ελ Καντουρί είναι ο καλύτερος που έχω προπονήσει

Τι είπε για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τις πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής του Δικεφάλου.

Αποθέωσε τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το πέρας της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Μαροκινό άσο ως τον καλύτερο που έχει προπονήσει στην καριέρα του.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω, αλλά θα το πω… Ο Ομάρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα!» ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Για τα παιχνίδα με τον Άγιαξ: «Αφού μιλάμε για το κομμάτι της Ευρώπης πρόκειται για δύο αγώνες μια και έξω, που αν χάσεις αποκλείεσαι, είναι παιχνίδια που πρέπει να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν αυτό και μπορούν να δώσουν μια πολύ καλή απάντηση σ’ όλο τον κόσμο. Ασφαλώς και το στρατηγικό κομμάτι θα παίξει κεφαλαιώδη ρόλο στα προκριματικά και τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας γιατί πραγματικά θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε αυτό το πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά και μετά το επόμενο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ: «Αυτό που μπορώ να πω, έχοντας δει ιδίοις όμμασι, είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πραγματικά μεγάλη και δεμένη οικογένεια, με πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους και θέλω από την πλευρά μου και εγώ να αποτελέσω κομμάτι αυτής της οικογένειας και αυτών των ανθρώπων».