Skip to main content

Φερέιρα: Το γκολ της Σλόβαν έπεσε από τον… ουρανό! (video)

«Ήταν πάρα πολύ κρίμα. Απλώς τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πικραμένος από τον τρόπο που σκόραρε η Σλόβαν Μπρατισλάβας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου»:

-Για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Για μένα ο λόγος είναι πολύ απλός, ο αντίπαλος με ένα μισό σουτ κατάφερε και έβαλε ένα γκολ. Εμείς γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια ομάδα που κυρίως προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, θεωρώ πως στο πρώτο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε την πρωτοβουλία. Στο 2ο μέρος η ομάδα μπήκε πολύ καλύτερα και είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Τουλάχιστον μια από αυτές τις 3-4 καλές ευκαιρίες που κάνουμε, πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα το γκολ που δεχτήκαμε και ο τρόπος που το δεχτήκαμε μετά από ένα μακρινό βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η ομάδα μας ανέβαινε προς το κέντρο του γηπέδου, δεν ξέρω αν υπήρχε οφσάιντ, μετά έγινε αυτή η σύγχυση που όλοι είδαμε. Ήταν πάρα πολύ κρίμα. Απλώς τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

-Για το αν συνεχίζει να είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ μετά το σημερινό αποτέλεσμα: «Το θέμα του φαβορί το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από έξω. Θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας, ώστε να βάζουμε τα γκολ που πρέπει να βάζουμε, τουλάχιστον το ένα από αυτά».

-Για τα νεύρα που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα λάθη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ πως αν συνέβη αυτό που λέτε, τότε συνέβη και για τις δυο ομάδες. Και αυτό γιατί μετά το 70’, όταν πλέον έχεις αρχίσει να καταπονείσαι σωματικά, πλέον έρχονται και κάποια αβίαστα λάθη ή όπως θέλετε να τα πείτε. Αυτό που μου μένει εμένα πραγματικά ότι το γκολ που βάζει ο αντίπαλος προήλθε, είναι σαν να λέμε πως... έπεσε από τον ουρανό. Αν το είδατε, υπήρχαν τέσσερις παίκτες δικοί μας, δυο του αντιπάλου και όμως κατάφερε να μπει αυτό το γκολ».

-Για την ενδεκάδα που παρέταξε και ήταν ίδια με τα τρία τελευταία ματς: «Νομίζω ότι όλοι θυμάστε τι συνέβη με την ομάδα πέρσι αυτή, εγώ δεν είμαι εδώ για να ψάξω δικαιολογίες, γνωρίζουμε τις απώλειες που είχε η ομάδα και σε τραυματισμούς αλλά και σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όποτε είναι λογικό να υπάρχει μια αναδιοργάνωση της ομάδας. Προσπαθούμε από τη δική μας πλευρά όσο γίνεται πιο γρήγορα να εντάξουμε και τους νέους παίκτες ή κάποιους άλλους που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, όπως έχουμε πει, έχουμε μια πολύ καλή βάση 11 παικτών και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα».

-Για το αν υπάρχει κάτι που τον αιφνιδίασε σήμερα από την εμφάνιση της ομάδας του: «Καταρχάς δεν παίζουμε μόνοι μας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας αντίπαλος που και αυτός θέλει να περάσει όπως και εμείς. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι όπως ακριβώς ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο που είχαμε μια πολύ καλή περίοδο, να διατηρήσουμε την ένταση που δείξαμε και να πετύχουμε τα γκολ στις ευκαιρίες που μας δοθήκανε σε εκείνη την περίοδο».