Skip to main content

Φερνάντο Σάντος: Ευχαριστώ τους Έλληνες που με υποστήριξαν

Μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016 ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, και τους Έλληνες που τον υποστήριξαν.

Πάνω στη μεγάλη χαρά του για την πρόκριση της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους Έλληνες που τον υποστήριξαν μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου, για τους παίκτες μου και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν. Με υποστήριξαν πολλοί, ακόμη και στο στάδιο. Η σκέψη μου πάει και σε αυτούς».

Για την πρόκριση στον τελικό: «Η πρώτη μου σκέψη όταν ανέλαβα ήταν να βρεθούμε στον τελικό και έγινε. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και τα καταφέραμε. Το αξίζαμε. Είναι ο πρώτος τελικός στην καριέρα μου. Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους Πορτογάλου».

Για τον αντίπαλο που προτιμά ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία: «Ο τελικός δεν είναι για να επιλέξεις αντίπαλο, αλλά για να νικήσεις».