Skip to main content

Φέρνει οικογένειες και παιδιά στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής

Η οικογενειακή κερκίδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους νεαρούς αθλητές του «Γηραιού» και τους συνοδούς τους κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος

Την έναρξη λειτουργίας της οικογενειακής κερκίδας στο Καυτανζόγλειο, η οποία θα είναι ανοιχτή για όλους τους νεαρούς αθλητές του Ηρακλή και τους συνοδούς τους κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Γηραιός» για τη δημιουργία της «Iraklis Family Academy»:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ φέρνει όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο στάδιο!

Η δημιουργία της «IRAKLIS FAMILY ACADEMY» είναι γεγονός στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ δίνοντας τη δυνατότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας αλλά και στους συνοδούς τους, να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, σειρά παίρνει ο αγώνας της Κυριακής (17/2, 15:00) με αντίπαλο την Κέρκυρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μικροί αθλητές – μέλη των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 6 του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Η είσοδός τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει μέσω λίστας με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών να βρίσκονται στην είσοδο της Θύρας 6.

Παιδιά έως 12 ετών υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα.

Η είσοδος στο γήπεδο θα ξεκινάει από τις 14.00 προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και πάντα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του συλλόγου».