Skip to main content

Φεστιβάλ F.A.S.I. για τη νεολαία στις 10 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στόχος του φεστιβάλ είναι η γνωριμία της νεολαίας που ζει στη Θεσσαλονίκη με τη δράση φορέων,πρωτοβουλιών και οργανώσεων μέσα από βιωματικά εργαστήρια

Ένα Φεστιβάλ Εναλλακτικότητας και Διαφορετικότητας έρχεται στον Πολυχώρο WE, στις 10 Οκτωβρίου. Το Festival of Alternative Salonika’s Initiatives (F.A.S.I.) έχει ως στόχο τη γνωριμία της νεολαίας που ζει στη Θεσσαλονίκη με τη δράση φορέων, ομάδων, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών και οργανώσεων, μέσα από βιωματικά εργαστήρια και δράσεις.

Έτσι, οι νέοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να βρουν νέα ενδιαφέροντα για το χειμώνα που έρχεται και εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, καθώς και σωματικής και πνευματικής δραστηριότητας.

Η F.A.S.I. θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο WE, ο οποίος είναι συνυφασμένος με τους νέους, τις καινοτόμες δραστηριότητες και την καλή μουσική. Για αυτό και στη F.A.S.I. θα παίξουν δύο από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης. Οι Bailemos και οι Baildsa.

Το Festival of Alternative Salonika’s Initiatives θα έχει και ένα πλήθος από παράλληλες δράσεις, έξυπνους διαγωνισμούς, κληρώσεις και πλούσια δώρα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την πρωτοβουλία των United Societies of Balkans και υλοποιείται με τη συνεργασία των οργανώσεων InfinityGreece, PRAKSIS, Καλλιτεχνική Ένωση Ulysses, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα, Σχεδία στην Πόλη.

Πληροφορίες:

10 Οκτωβρίου 2019

Ώρες: 15:00 – 00:00

Πολυχώρος WE, 3ης Σεπτεμβρίου 3

Είσοδος και συμμετοχή στα εργαστήρια ελεύθερη