Skip to main content

Φετφατζίδης: Ελπίζω να ηγηθώ του Άρη επιστρέφοντας στην Εθνική

«Εύχομαι και ελπίζω να καταφέρουμε τα ίδια και ακόμα καλύτερα πράγματα από ότι κάναμε την περσινή σεζόν», είπε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων».

Έτοιμος να τα δώσει όλα για τον Άρη βοηθώντας τον να πετύχει τους στόχους του δήλωσε πως είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης ενώ φάνηκε πρόθυμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για την παραμονή του στον Άρη: «Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα. Εύχομαι και ελπίζω να καταφέρουμε τα ίδια και ακόμα καλύτερα πράγματα από ότι κάναμε την περσινή σεζόν».

Για το ότι υπέγραψε για δύο χρόνια: «Πάντα ήταν ο Άρης στο μυαλό μου και ήθελα να είμαι εδώ. Θεωρώ πως είναι μια σοβαρή διαφορά το εξάμηνο που ήμουν πέρσι σε σχέση με τα δύο χρόνια που υπέγραψα. Θα νιώσω περισσότερο καλά, θα είμαι πιο δεμένος με την ομάδα και περιμένουμε όλοι μαζί να τα πάμε ακόμα πιο καλά».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση: «Είπαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια καλή πορεία. Θέλουμε να προκριθούμε με τη Λεμεσό και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Κοιτάμε πρώτα αυτό το ματς, μετά το επόμενο στην Κύπρο και θα είναι ιδιαίτερο να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για όσα είπε για εκείνον ο κόουτς: «Συμφωνώ. Θέλω να νιώσω λίγο πιο κοντά στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο να αποδείξω και να δείξω περισσότερα πράγματα. Περίμενα πέρσι να αγωνιστώ λίγο περισσότερο, να έπαιζα περισσότερο ως βασικός ή να μην έβγαινα τόσο συχνά αλλαγή. Τα παιδιά ήταν πιο έτοιμα από εμένα και τα πήγαν εξαιρετικά. Είχα αρκετό χρόνο πέρσι και περιμένω να συμβεί κάτι ανάλογο φέτος».

Για το αν νιώθει έτοιμος να γίνει ηγέτης: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να συμβεί και αυτό».

Για την Εθνική: «Είναι μια ευκαιρία να φορέσω και τη φανέλα της Εθνικής. Μακάρι μέσα από τις εμφανίσεις μου να τα καταφέρω».