Skip to main content

Φέτος η διασκέδαση πάει Τούμπα! Αμέτρητα παιχνίδια στο FUNtastic PARK

Μέσα σε ένα δάσος από λαμπιόνια κατοικεί η διασκέδαση φέτος τα Χριστούγεννα. Θα τη βρείτε στην Τούμπα, στο FUNtastic PARK, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο, όπως το FUNtastic PARK, δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενεί δεκάδες συναρπαστικά παιχνίδια λούνα παρκ, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Όσοι βρεθούν τις γιορτινές ημέρες στο FUNtastic PARK, μπορούν να ανέβουν σε διάφορα συναρπαστικά παιχνίδια, όπως είναι η μεγάλη Ρόδα, οι Καθρέπτες, το Tapeto, το Ranger και άλλα, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ασφαλώς, από ένα τόσο πλούσιο χριστουγεννιάτικο πάρκο δεν θα μπορούσε να λείπει το παγοδρόμιο. Ο δάσκαλος εκμάθησης που είναι εκεί υποδέχεται τους έμπειρους αλλά και τους ερασιτέχνες πατινέρ.

Για τα μικρότερα παιδιά, το FUNtastic PARK έχει πολλά ξεκαρδιστικά κουνιστά παιχνίδια, όπως ελέφαντες και άλογα, ενώ υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια ικανοτήτων, δράσης & περιπέτειας για όλες τις ηλικίες!

Ένας εξομοιωτής 5D cinema προσφέρει την εμπειρία της περιπέτειας μεσα απο την εικονικη πραγματικοτητα, ενώ δεν λείπουν και τα αγαπημένα αυγκρουόμενα αυτοκινητάκια και το τρενάκι.

Τέλος, στο FUNtasticό λούνα παρκ όλοι μπορούν να ψαρέψουν παπάκια, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στους κρίκους και να κάνουν βόλτα στο παραμυθένιο καρουζέλ!