Skip to main content

Φεύγει ο Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου, θα είναι ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Βραζιλία και την Παλμέιρας, που μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε πρόταση προς τον Δικέφαλο.

Αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου, θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, που μετά την εξαιρετική δουλειά του στην Κ-19 του ΠΑΟΚ κέρδισε την προώθησή του στην πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Ο 43χρονος τεχνικός θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής του Δικεφάλου, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα, αναμένεται να αναχωρήσει για την Βραζιλία προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Παλμέιρας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΠΑΟΚ από το 2016, μετρώντας μοναδικά επιτεύγματα αφού σε 103 ματς υπό την καθοδήγησή του η ομάδα νέων του Δικεφάλου μετράει 83 νίκες, 16 ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες, κατακτώντας τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα υποδομών αήττητη!