Skip to main content

ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Μπίσεσβαρ για την Αλ Αίν, ενεργοποιείται ξανά ο Μάτος

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ενώ επανέρχεται στις προπονήσεις του δικεφάλου ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες από τον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ ο Λέο Μάτος επανέρχεται στο ρόστερ του δικέφαλου. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι κοντά στην συμφωνία με την Αλ Αΐν για την παραχώρησή του Ολλανδού, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός  ο οποίος είχε μπει στο περιθώριο, πλέον επιστρατεύεται εκ νέου από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Στην περίπτωση του Μπίσεσβαρ  ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να συμφωνήσει σ’ όλα με την Αλ Αΐν και απομένει να υπάρξει συμφωνία και με την πλευρά του παίχτη, ενώ η ομάδα από την Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε βάλει στο στόχαστρο της εδώ και καιρό τον μεσοεπιθετικό του δικεφάλου.

Για τον Μάτος ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, σ’ ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία και τη διαχείριση του. Από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο, προπονείται κανονικά με την ομάδα, τότε μπορεί να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συζήτησε το θέμα με τον Όλαφ Ρέμπε και κατέληξαν στην απόφαση της άμεσης επιστροφής του Μάτος στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στο δεξιό άκρο της άμυνας (Ροντρίγκο, Κρέσπο είναι off) και της σχεδόν βέβαιης αποχώρησης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Μάτος δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης το πρωί του Σαββάτου (3/10) στο γήπεδο της Τούμπας.