Skip to main content

Φεύγουν οι λαμαρίνες, στην κυκλοφορία η πολύπαθη Μοναστηρίου (vid)

Ο δρόμος θα παραδίδεται με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς την είσοδο της πόλης (πορεία προς ανατολικά) και δύο προς την έξοδο (πορεία προς τα δυτικά).

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα, μετά από 11 χρόνια, η οδός Μοναστηρίου στο ύψος του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού, μεταξύ Αγ. Πάντων και Μ. Καλού.

Οι εργοταξιακές εγκαταστάσεις απομακρύνονται και ο δρόμος θα παραδίδεται με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς την είσοδο της πόλης (πορεία προς ανατολικά) και δύο προς την έξοδο (πορεία προς τα δυτικά).

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, σχολιάζοντας την απόδοση του τμήματος αυτού της οδού στην κυκλοφορία, εξέφρασε την ελπίδα του ότι δρόμοι που είχαν νεκρωθεί όπως η Μοναστηρίου και η Εγνατία θα αποκτήσουν ξανά ζωή και τόνισε ότι η τελευταία διοίκηση του μετρό ακολουθεί με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών.

«Είναι μέρα χαράς η Κυριακή γιατί θα αποκτήσει ζωή ξανά ένας δρόμος, θα λειτουργεί πάλι ένας παραδοσιακός εμπορικός δρόμος που είχε νεκρωθεί. Νομίζω ότι θα αρχίσει μία καλύτερη εποχή για την Εγνατία. Θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο, γιατί με τις λαμαρίνες δεν μπορούσε να γίνει τίποτα», σημείωσε (δείτε εδώ).