Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ

Σε βίντεο διακρίνεται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος να συνοδεύει σύζυγο κρατούμενου σπρώχνοντας το καρότσι γεμάτο με πράγματα.

Στα χέρια των αρχών είχε φτάσει δέκα μέρες πριν την έφοδο της αστυνομίας στις φυλακές Νιγρίτας ένα βίντεο με σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος μετέφερε καρότσι με πράγματα σε έναν κρατούμενο.

Στο βίντεο, το οποίο μετέδωσε το OPEN φαίνεται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος να συνοδεύει σύζυγο κρατούμενου σπρώχνοντας το καρότσι γεμάτο. Κατά τις πληροφορίες στο καρότσι βρίσκονταν από σοκολάτες και αντισηπτικά μέχρι κρέατα, όσπρια και ένα ταψί με γαλακτομπούρεκο.

Από μαχαίρια, ναρκωτικά και... ναργιλέ, μέχρι... ψυγεία, καταψύκτες, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου, αυτοσχέδιο αποστακτήριο και φούρνους μικροκυμάτων είχαν περάσει παράνομα οι κρατούμενοι στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής έρευνας.

Διαβάστε: Από μαχαίρια και ναρκωτικά μέχρι... μπάρμπεκιου στις φυλακές Νιγρίτας

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας των φυλακών Νιγρίτας.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 30 κρατούμενων ενώ είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα για την προέλευση και την εισαγωγή των ψυγείων και των ηλεκτρικών συσκευών στο Κατάστημα κράτησης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ